Benvinguts al nostre blog! Som la Mariona, la Lídia, l'Àstrid i la Judit, unes estudiants d'educació infantil i d'educació primària de la universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i ens proposem introduir-vos en el món de la felicitat!
Per últim només ens cal dir-vos...
HAKUNA MATATA!

lunes, 7 de noviembre de 2011

Fins sempre!

I després d’unes quantes setmanes de dur a terme aquest blog i d’omplir-nos poc a poc, cada dia més, de felicitat, ha arribat l’hora d’acomiadar-nos!
Esperem que les nostres entrades us hagin semblat força interesants i que us hagin ajudat a seguir el vostre camí de la felicitat.
Per últim, ens agradaria introduir-vos un video amb el tràiler de la pel·lícula: en busca de la felicidad !



“Esta parte de mi vida, este pequeño momento de mi vida lo llamo FELICIDAD

VOLEU, I SIGUEU FELIÇOS!!
_________________________________________________________



5 comentarios:

  1. "Si quieres algo ves a por ello" m'encanta emmirare aquesta pelicula. Crec que si que un mateix s'ha d ebuscar la felicitat perquè per molts entrebancs que se'ns possin davant som nosaltre smateios els que em de lluitar per lo que realment volem, sio lluite ho aconseguirem i si ho aconseguim serem feliços. Un blog molt interessant :)

    ResponderEliminar
  2. Companys, aquesta pel·lícula m'encanta, nosaltres també vam compartir aquest trailer al nostre blog, ja que és una pel·lícula que transmet moltissimes coses bones i una d'elles la que esteu treballant vosaltres i nosaltres, la felicitat i la motivació, dues coses que van molt lligades i que són bonissimes per a nosaltres.

    ResponderEliminar
  3. Quina gran peli!
    Sempre s'ha de lluitar per les coses que t'omplin de felicitat en la vida, per més dura que sigui la lluita s'ha de tirar endavant i perseguir tots els teus somnis.
    sigueu feliços! :)

    ResponderEliminar
  4. Aquesta pel·lícula reflexa molt bé el que és la felicitat o, més ben dit, reflexa com s'arriba aconseguir la felicitat. I per arribar a la felicitat hi hem de posar tot el nostre esforç i tenir una mica d'ESPERANÇA!

    ResponderEliminar
  5. No he vist la pel·lícula, però vist la feina que heu fet fins ara, molt ben feta, me'n refiaré i la miraré per saber realment que és la felicitat.
    Gran feina companyes!

    ResponderEliminar